Project Description

Poiana Brașov ( pronunțat română: [Pojana braʃov] ) este un cartier din Brașov și unul dintre cele mai populare românești stațiune de schi . Este un important centru turistic preferat de mulți turiști nu numai din România, ci și din Italia , Franța , Germania , Elveția și alte europene state. După modernizarea Anii 2010, zona de schi sa extins de la 50 hectare la 80 ha , iar lungimea pantelor a fost crescut de la 13,8 km la 23,9 km. cele mai multe pante au acum tunuri de zăpadă instalate. În 2013, ea a găzduit patinaj artistic, schi alpin și pistă scurtă în Winter Festival European al Tineretului Olimpic.

Acesta este situat la aproximativ 1.020 de metri [1] (3,379 picioare) deasupra nivelului mării , în apropierea orașului Brașov , în România și este ușor accesibil pe șosea. Există autobuze regulate operate de Brașov de tranzit (RAT Brașov ) , care deservesc ruta 12 km între Brașov și Poiana Brașov (linia 20 și 100). Stațiunea se execută , de asemenea , pentru a lua microbuze vizitatori de la hoteluri la baza pârtiilor de schi de unde se pot excursie pe jos sau de a lua o masina de cablu pentru Cristianu Mare sau Postăvaru reuniuni la nivel înalt. Poiana Brașov este înconjurată de patru munți: Postăvaru deja menționat (1.799 m), Piatra Craiului (2238 m), Bucegi (2505 m) și Piatra Mare (1.848 m).

Poiana Brașov are un climat temperat-continental. Temperatura medie vara este de 20 ° C, iar iarna -4 ° C. Există un strat de zăpadă de aproximativ 50-60 cm, care durează de la mijlocul lunii noiembrie până la mijlocul lunii martie, timp de aproximativ 120 de zile pe an. Cu toate acestea, se poate aștepta căderi de zăpadă de la sfârșitul lunii septembrie.

Poiana Brașov este gazda unui număr de hoteluri și restaurante, dintre care majoritatea se ocupă de turiști străini. Două dintre cele mai cunoscute restaurante sunt Șura Dacilor ( The Dacilor ‘Barn și) Coliba Haiducilor ( Haiducii’ Shack ). [ Necesită citare ] Există , de asemenea , un club de noapte, Capra Neagra ( capră neagră ), adiacent la un loc de pizza , care joaca un amestec de Europop muzică și dans.

Printre alte atracții din Poiana Brașov vizitatorii pot găsi tradiționale vin fiert și o băutură alcoolică piper condimentat cunoscut sub numele de țuică precum și alte mâncăruri tradiționale românești.


Există 7 principale de schi / snowboard pante în stațiune:

pantălungimelăţimetipsistem de ridicare
Bradul430 m70 mîncepătorteleschimagie capac
Stadion325 mi30 mteleschi
Drumul Roșu4752 m22 mintermediartramvai aerieneteleschi
Sulinar2820 m35 mteleschi
Kanzel297 m50 mavansatteleschitramvai aeriene
Subteleferic2200 m35 mteleschi
Lupului2605 m28 mteleschigondolă