BINE AȚI VENIT LA PENSIUNEA

Vila Trapez

Vila Trapez *** pune la dispoziţia turiştilor camere duble sau garsoniere, sală de conferinţe, salon de mic dejun, bar de zi, terasă, parcare supravegheată în curtea interioară şi gradină cu gazon.

VEZI CAMERELE

CAMERE DISPONIBILE

Acomodare

„Vila Trapez *** pune la dipoziţia turiştilor cele mai moderne facilităţi, gândite pentru a vă face sejurul cât mai agreabil.”

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG

PROFESIONALISM ÎN

Servicii

Experiențe de Excepție pe toată durata șederii

Toate camerele dispun de terase sau balcoane individuale cu vedere directă spre munţii Bucegi, Postăvarul şi Piatra Mare.
VEZI ATRACTII
VEZI DETALII

ORGANIZARE

Evenimente

Vila Trapez *** vă pune la dispoziţie o sală de conferinţe cu o capacitate de 25 de locuri în aranjament sala de consiliu, dotată cu videoproiector, ecran de proiecţie, flipchart şi sistem profesional de sonorizare.

Spitalul Sf Constantin

Vila Trapez *** este locatia hoteliera cea mai apropiata de noul spital Sf. Constantin.

Noul Spital Sf. Constantin si-a deschis portile la intrarea in Brasov dinspre Predeal, intr-un cadru natural exceptional.

pensiune langa spitalul sf constantin brasov
CERE DETALII
locatie nunta botez

MOMENTE DE VIS

Nunți – Botezuri

Sistemul profesional de sonorizare poate fi folosit de către un DJ, care vă poate fi pus la dispoziţie.

CERE DETALII
sala conferinte

SALĂ DE CONFERINTE

Petreceri Firmă

Serviciile de masă sau coffe-break se pot asigura la cerere, la fel ca şi serviciile de decorare a sălii.

CERE DETALII

„Big rooms, good Wi-Fi, excellent breakfast, nice staff and excellent view from the balkony. Hotel is reaaly very clean and ‘fresh’. But it’s important to understand, that it’s far away from the city centre”

ELIZAVETA, RUSSIA

„We loved the way staff was very accommodating and friendly and the hotel was clean and comfortable. Will definitely go back to this hotel to spend more time there.”

OANA, IRELAND

OBIECTIVE TURISTICE

Activitați & Atracții

Piața Sfatului Brasov

Din Evul Mediu până în prezent se organizează târguri și festivaluri atât pentru negustori cât și pentru turiștii veniți în România, în centrul Brașovului.

Poiana Brasov

Poiana Brașov dispune de 12 pârtii de schi cu grade diferite de dificultate, terenuri de sport, un lac, puburi, cluburi, baruri și restaurante cu specific.

Castelul Bran

Castelul Bran se situează la mai puțin de 30 km de Brașov, pe șoseaua ce pornește din vechiul cartier Bartolomeu și leagă Brașovul de Pitești.