Project Description

Piața Brașov Consiliul ( Piața Sfatului în limba română, fost Marktplatz în limba germană) , a obținut dreptul de a deține piețe în 1520, dar a fost locul pentru piețele anuale începând cu 1364, fiind vizitat de comercianți din țară și din străinătate. Casele din jurul pătrat vorbi de o istorie bogată. Un stâlp al infamiei , în mijlocul pieței, a fost folosit ca mijloc de umilire publică pedeapsă și batjocură. Vrăjitoarele au fost pedepsiți aici, dar șeful breslei pantofar, Ștefan Stenert, care sa opus intrarea austriece armatei în Brașov , a fost decapitat aici , în 1688. Până 1892 au existat două puțuri în pătrat. Cea mai importantă clădire din piață este Casa Sfatului, care a fost construit în 1420 și este situat în mijlocul pieței.

Orasul VEchi, inclusiv Biserica Neagră și piața principală sau Piața Sfatului (Piața Sfatului), caracteristici medievale clădiri în diferite stiluri arhitecturale. În jurul piața principală puteți găsi pietonală doar strada Republicii pitoresc, Biserica Neagra, fosta Casa Sfatului, terase și restaurante interioare și în aer liber, Catedrala Ortodoxă, Casa Mureșan , The Casa Hirscher , The Strada Sforii și mai mult. Pe Tâmpa Hill, situat pe latura de sud a orașului, a existat o cetate numită Brassovia, iar resturile pot fi văzute acolo astăzi, împreună cu turnul Țesătorilor , iar telecabina stația merge până la partea de sus a muntelui Tâmpa.

O tradiție locală susține că copiii care Pied Piper din Hamelin ( Germania ) a trimis a apărut în subteran în apropierea pătrat Brașov.

În perioada comunistă, Piața Sfatului a fost numit „Piața 23 august“.