[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Facilităţile pensiunii

Vila Trapez *** dispune de: încălzire centrală modernă, sistem electronic de avertizare contra incendiilor, sistem de acces cu cardul în camere, parcare gratuită si supravegheată în curtea interioară, gradină cu gazon, salon de mic dejun, bar de zi si terasă, seif in receptie.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]

Dotările camerelor

Vila Trapez *** pune la dispoziţia turiştilor un număr de 9 camere duble şi 2 garsoniere, toate dotate cu cele mai moderne facilităţi, gândite pentru a vă face sejurul cât mai agreabil.
Camerele dispun de mobilier modern, televizor LCD, televiziune prin satelit, minibar, radio cu ceas, acces internet wirless, băile fiind dotate cu cabină de duş şi uscător de păr.
Garsonierele dispun de aceleaşi dotări ale camerelor, având în plus o canapea extensibilă pentru 2 adulţi sau pentru 2 copii.
Toate camerele dispun de terase sau balcoane individuale cu vedere directă spre munţii Bucegi, Postăvarul şi Piatra Mare.[/vc_column_text][dt_small_photos height=”300″ loop=”true” category=”exterior,interior”][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]Pentru sănatătea oaspeţilor nostri, vă recomandăm să fumaţi doar în locurile special amenajate.

Animalele de companie nu sunt acceptate.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]